Читај ми!

Тело мушкарца пронађено у Чачку

Тело мушкарца старог око 38 година пронађено у стану у Чачку. Надлежни судски органи ће одлучити да ли ће бити вршена обдукција. Сумња се да је узрок смрти самоубиство.

Пронађено тело мушкарца старог око 38 година у стану у Немањиној улици у Чачку, а из службе Хитне помоћи Танјугу је речено да ће надлежни судски органи одлучити да ли ће бити вршена обдукција ради утврђивања узрока смрти.

Тело је пронађено око 17.30 часова у кади у Немањиној улици, потврђено је Танјугу у чачанској Полицијској управи, о чему су обавештени Центар за социјални рад, Виши јавни тужилац и истражни судија Вишег суда у Чачку.

Према речима Зорице Чакајац из службе Хитне помоћи, смрт је наступила, највероватније, пре око три дана.

"Посумњали смо да је младић покушао да исече вене, имајући у виду да је у води било крви", навела је Чакајац, додајући да је све то посматрала његова мајка која је слабо покретна, и која је, како се претпоставља, запомагала да би позвала помоћ.

Мајка мушкарца је, након тога, превезена на одељење неуропсихијатрије чачанске болнице, како би јој се указала помоћ, рекла је Чакајац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се