Читај ми!

Покушали да спрече тучу, па добили батине

Тројица полицајаца претучени док су покушавали да спрече тучу у Сурдулици. Поднете кривичне пријаве против тројице осумњичених.

Полиција је поднела кривичну пријаву Основном јавном тужилаштву у Врању против тројице мештана Сурдулице осумњичених да су претукли полицајце на дужности, саопштила је полиција.

Како се наводи у саопштењу, ухапшени су Б.А.(32), В.Д.(26) и Б.В.(35).

Додаје се да је В.Д. у Сурдулици најпре физички напао М.Р. коме је нанео лаку телесну повреду, након чега су интервенисала тројица полицајаца на које су сви осумњичени физички насрнули и нанели им лаке телесне повреде.

Б.А, В.Д. и Б.В су приведени истражном судији Основног суда у Врању који им је одредио притвор до 30 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се