Читај ми!

Краљево, браћу тукли полицајци?

Браћу Маринковић, који су са видљивим повредама по лицу и телу примљени у Здравствени центар у Краљеву, тврде да су их претукли припадници полиције. Они кажу да су их полицајци без икаквог разлога тукли палицама, рукама и ногама.

У Здравствени центар у Краљеву, између суботе и недеље, са видљивим повредама по лицу и телу, примљена су браћа Маринковић, од којих је један малолетан. Они су дежурним лекарима рекли да су их претукли припадници полиције, тројица у униформи, а тројица у цивилу.

Мариновићи кажу да их полицајци нису привели на саслушање већ су их, како кажу, оставили на улици. Старији од браће, Страхиња Маринковић, остао је без свести од задобијених удараца.

Случај се догодио испред кафане "Хороскоп" у Београдској улици. Старији брат Страхиња те ноћи славио је први рођендан својој ћерки и признаје да су он и брат били мало бучнији него обично, али, кажу, то није разлог да их полицијци, у униформама и цивилу, тако жестоко претуку.

"Изашли су полицајци, њих десетак из 'Хороскопа', и одмах су почели да нас бију. Без икаквих разлога. Тукли су ме палицама, ногама и рукама", каже Страхиња Маринковић.

Страхиња и његов брат леже на одељењима урологије, односно хирургије. Теже је повређен старији брат, али лекари очекују да ће их за дан или два обојицу пустити на кућно лечење. Повреде су нанете, слажу се лекари, тупим предметима.

У Полицијској управи у Краљеву још није издато званично саопштење. Случај је предат тужилашту и истрага је у току.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара