Читај ми!

Претукао човека, па јурио пешаке аутом

Грађанин Куршумлије приведен због сумње да је "аудијем" ушао у пешачку зону у том месту, јурио пешаке аутомобилом, а потом и претукао једну особу.

У Куршумлији је приведен један грађанин због сумње да је "аудијем" ушао у пешачку зону у том месту, јурио пешаке аутомобилом, а потом и претукао једну особу, речено је у полицији.

Извор из полиције је навео да је приведен Б. П. из Куршумлије који се сумњичи да је аутомобилом најпре оборио Александра Павловића (23), затим изашао из возила и наставио да га удара, а потом возилом наставио да јури пешаке.

"Шетао сам са супругом и одједном сам видео да се људи склањају, зачуо сам шкрипу гума и осетио јак ударац у десну ногу. Пао сам на улицу, а возач аутомобила је изашао и неколико пута ме је ударио песницом у главу, док је моја супруга вриштала. Тако ме је оставио на улици", рекао је Павловић.

Он је збринут у локалном Дому здравља и пуштен на кућно лечење.

Полиција је целу ноћ трагала за починиоцем, али је тек јутрос приведен на информативни разговор.

Поред Павловића, приведеног је пријавио још један грађанин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво