Читај ми!

Вeлика Иванча, мук на вест о смрти убице

У Великој Иванчи ћутке су дочекали вест о смрти Љубише Богдановића који је убио тринаесторо људи. Већина мештана и даље не верује да је Љубиша имао преку нарав. Здравствено стање његове супруге Јаворке стабилно. Сахрана жртава тог масовног убиства у петак на сеоском гробљу у Великој Иванчи.

Љубиша Богдановић, који је у Великој Иванчи убио тринаесторо људи, а потом пуцао себи у главу, преминуо је у Ургентном центру. Здравствено стање његове супруге Јаворке, коју је тешко ранио, стабилно је и она се опоравља од операције, саопштио је Клинички центар Србије.

За сада нису познати нови детаљи о злочину у Великој Иванчи. Више информација очекује се сутра када би, како незванично сазнајемо, полиција могла да разговара са удовицом Љубише Богдановића.

У Великој Иванчи ћутке су дочекали вест о Љубишиној смрти. Да можда није био онакав каквог га памте сазнали су, кажу, из медија. Већина мештана Иванче и даље не верује да је Љубиша имао преку нарав.

Милутин Мијаиловић прича како је Богдановића ценио као човека, домаћина и као поштеног човека.

"Познајем и жену и њега, ишли смо у школу заједно. Боље што је преминуо. Због овакве трагедије боље што је преминуо", каже Мијаиловић.

Милован Мијаиловић, такође из Велике Иванче, прича како су у селу сви сарађивали, виђали се и да није било никаквих назнака да се понашао лоше.

У Великој Иванчи сређују и чисте засеоке. Цело село, кажу, жели достајанствено да испрати своје рођаке, пријатеље, комшије.

Сахрана тринаест жртава убиства биће одржана у петак у 13 часова на сеоском гробљу у Великој Иванчи.

Веће општине Младеновац донело је одлуке да та општина и Град Београд финансирају погребне трошкове и да и петак, 12. април, буде Дан жалости.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво