Читај ми!

Убијен младић у Нишу

Ухапшен Иван М. (19) из Ниша због сумње да је синоћ око 22 сата хицем из пиштоља усмртио двадесетогодишњег младића на приватној журки.

На једној приватној журки у Нишу убијен је двадесетогодишњи М. Ч, јавља дописник РТС-а. Нишка полиција ухапсила је осумњиченог за убиство Ивана М. (19) и њему је одређено задржавање до 48 сати.

Сумња се да је Иван М, синоћ око 22.10 у свом стану, у улици Наде Томић 7 у Нишу, испалио један хитац из пиштоља и убио М. Ч.

Истражни судија Вишег суда у Нишу Александар Теодосић потвдио је за РТС да је наложио обдукцију тела убијеног.

У тренутку убиства, у стану је било између четири и осам људи. Екипа Хитне помоћи у 23.15 констатовала је да је младић мртав.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво