Читај ми!

Привођења због утакмице у Нишу

Спречени нереди на утакмици Раднички Црвена Звезда, полиција привела 20 особа. Већ поднета једна кривична пријава, исто следи још шесторици изгредника.

Полиција је у Нишу пре, током и после утакмице између Радничког и Црвене звезде привела укупно 20 особа и превентивним активностима и ангажовањем спречила нарушавање јавног реда и мира у већем обиму, саопштено је после меча фудбалске Суперлиге Србије одиграног на стадиону "Чаир".

Полиција је донела решење о задржавању до 48 сати за Срђана У.(20), Страхињу С.(20), Слободана П.(25) и Николу Ш.(20) из Бачке Паланке, као и за Немању С.(23) из Ниша и Зорана В.(20) из Новог Сада, због сумње да су извршили кривично дело напада на службено лице у вршењу службене дужности.

Они ће по истеку мере задржавања бити приведени уз кривичну пријаву истражном судији, напомињу из полиције.

Против Лазара В.(20) из Ниша полиција је у редовном поступку поднела кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дело ометања службеног лица у вршењу службене дужности и одржавања јавног реда и мира.

Против још 10 особа полиција је поднела прекршајне пријаве због поседовања и коришћења пиротехничких средстава, међу којима је пет пунолетних и пет малолетних особа, саопштавају из нишке Полицијске управе.

Потврђено је да повређених особа није било.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво