Читај ми!

Мишић се није појавио на саслушању

У полицији у Београду се није појавио Урош Мишић који је требало да да исказ у својству грађанина о тучи у клубу "Пластик". Његов адвокат Боривоје Боројевић рекао је да Мишић није извршио то кривично дело и било би логично да се појавио, али се уплашио.

Урош Мишић није дошао на саслушање у полицији у Београду где је требало да, у својству грађанина, да исказ о тучи у клубу "Пластик", рекао је за агенцију Бета његов адвокат Боривоје Боровић.

"Урош Мишић није извршио ово кривично дело и било би логично да се појавио, али он се уплашио. Направљена је вештачка хистерија коју су створили медији и одређени надлежни органи, и ми смо одлучили да сачекамо погоднији тренутак да се он појави", рекао је Боровић.

Он је потврдио да је Мишић добио позив за саслушање, односно да је "полиција данима уручивала позиве на више адреса, као да је он особа са потернице".

Боровић је рекао да је Мишић на суђењу у Црној Гори, због чега је у полицију отишао његов сарадник из адвокатске канцеларије. Медији су раније пренели да је Мишић недавно у клубу "Пластик" учествовао у тучи у којој је један амерички маринац, службеник Амбасаде САД у Београду, ударен флашом у главу.

Мишић који је септембра 2008. године осуђен на 10 година затвора због покушаја убиства полицајца Небојше Трајковића на фудбалској утакмици Црвена звезда–Хајдук 2007. године. Казна му је потом преполовљена и он је 4. децембра прошле године пуштен из затвора јер је испунио услове из Закона о амнестији.

Врховни касациони суд је марта прошле године потврдио правоснажну пресуду којом је Мишић осуђен на пет и по година, јер је упаљеном бакљом напао полицајца на фудбалској утакмици и нанео му тешке телесне повреде.

Мишић је затворску казну прво издржавао у Ваљеву, а касније у "Забели", код Пожаревца.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара