Читај ми!

Ухапшени осумњичени за нападе у Добросину

Еулекс и косовска полиција ухапсили две особе због сумње да су прошле године извели напад на пункт МУП-а Србије у Добросину. Ухапшенима Еулексов судија у Гњилану одредио једномесечни истражни притвор.

Еулексов истражни судија у Гњилану одредио једномесечни истражни притвор за две особе због сумње да су учествовале у оружаном нападу на припаднике МУП-а Србије у селу Добросин код Бујановца прошле године, јавља дописник РТС-а.

Осумњичене особе су ухапшене јуче током заједничке операције Еулекса и јединица РОСУ косовске полиције и налазе се под истрагом због оптужби за тероризам и илегално поседовање оружја, саопштено је из Еулекса.

Једна од ухапшених особа је наводно припадник терористичке организације која је преузела одговорност за три напада на српску полицију у селу Добросин, близу административног прелаза Бела Земља.

Ти напади су извршени у мају, јуну и октобру прошле године.

Истрагу овог случаја врши Еулексов тужилац из Канцеларије специјалног тужилаштва Косова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво