Читај ми!

Рекордна заплена марихуане

Више од 900 килограма "сканка" заплењено на граничном прелазу Батровци према Хрватској. Ово је највећа заплена марихуане на том граничном прелазу, а вероватно и у Србији, кажу у граничној полицији.

На граничном прелазу Батровци према Хрватској заплењено је више од 900 килограма опојне дроге марихуане – "сканка".

Полиција и цариници су дрогу открили у камиону из Македоније који је ишао за Швајцарску.

"За преглед смо се одлучили анализом ризика, јер је учестало кријумчарење наркотика из Македоније за западну Европу", рекао је агенцији Бета вођа тима за сузбијање кријумчарења Владимир Ковачевић.

Према његовим речима, опојна дрога била је сакривена у кухињским елементима које је возач из Македоније покушао да прокријумчари преко територије Србије.

"Ова количина заплењене марихуане је највећа икада на овом граничном прелазу, а вероватно и у Србији", казао је помоћник командира станице Граничне полиције Батровци Бранко Бачић.

Он додаје да ће након завршеног увиђаја, држављанину Македоније који је покушао кријумчарење бити одређено полицијско задржавање и да ће у законом предвиђеном року бити спроведен истражном судији.

Дрога је заплењена у заједничкој акцији припадника Управе Царина и Граничне полиције Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара