Зимски ред летења ЈАТ-а

Од данас се примењује зимски ред летења "Јат ервејза". Српска авиокомпанија летеће из Београда за 32 града у 23 земље Европе и Блиског истока.

Српска авиокомпанија "Јат ервејз" најавила је да ће по зимском реду летења, који се примењује од данас, летети из Београда за 32 града у 23 земље Европе и Блиског истока.

Како се наводи у саопштењу, ЈАТ ће у понуди имати и 86 летова који се реализују са партнерским компанијама на принципу размене места.

Према зимском реду летења, "Јат ервејз" ће на редовној линији летети два пута недељно за Солун, а број летова за Амстердам повећан је са пет на седам, пре свега због потреба транзитних путника према Северној Америци и српске дијаспоре.

Такође, број летова за Дубаи повећан је са једног на три недељно. Током зимског реда летења најфреквентније линије Јат ервејза биће оне за Амстердам, Париз, Лондон, Франкфурт, Беч, Цирих, Москву, Скопље, Подгорицу, Тиват и Сарајево на којима авиони националног авиопревозника лете најмање једном дневно.

За Љубљану се лети шест пута недељно, за Диселдорф, Рим и Ларнаку пет пута, а за Милано, Истанбул и Пафос, који ће се повремено користити као алтернативни аеродром на Кипру, четири пута.

ЈАТ ће три пута недељно летети за Стокхолм, Штутгарт, Берлин, Копенхаген, Брисел, Трст и Дубаи, за Атину, Тел Авив, Гетеборг и Солун, два пута за Малту, а за Триполи и Монастир једном недељно.

На основу комерцијалних "код шер" уговора о заједничком коришћењу линија, путници из Србије моћи ће да путују према свим дестинацијама на свим континентима.

Такве аранжмане "Јат ервејз" има са "Луфтханзом", "Ер Франсом", "Алиталијом", "Бритиш ервејзом",  "Свис ером", "Емирејтсом" и другим авиокомпанијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара