Читај ми!

Додељене награде Хот спот за најбоље у е-трговини у Србији за 2022. годину

Јуче 26. јануара 2022. године у хотелу „Метропол палас“, „Е-комерц“ асоцијација Србије је другу годину заредом са својим партнерима организовала престижну доделу награда Hot Spot Ecommerce Awards.

Свечану доделу награда је отворио Министар унутрашње и спољне трговине, господин Томислав Момировић. Додељено је укупно 33 награде компанијама које су допринеле напретку електронске трговине у Србији и региону, што је сада нарочито битно јер је година иза нас била кризна за многе компаније.

Они који су својим трудом допринели бољем корисничком искуству и генералном развоју бранше заслужено су награђени. За награде се борило преко 100 компанија, а током гласања је прикупљено више од 20.000 гласова.

Категорије награда биле су различите и прва од њих је E-commerce Brach, за најуспешније у различитим делатностима. Потом, ту је E-commerce Excellence – јер врхунски резултати заслужују да буду прослављени. И ту је категорија E-commernce Champion, за најбоље међу најбољима, оне који инспиришу друге.

Поред гласова јавности, кључну улогу у избору победника је одиграо стручни жири коме се захваљујемо на одвојеном времену и учествовању. Стручни жири се састојао од еминентних стручњака из света медија, бизниса, културе и образовања, а чинили су га: Јелена Дракулић Петровић, извршна директорка „Рингиер Србија“, Јелена Ристић, директорка за тржиште Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, „Мастеркард“, Владимир Ђорђевић, генерални директор за југоисточну Европу, „Виса“, Марко Чадеж, председник Привредне Коморе Србије, Др Зоран Богетић, редовни професор Економског Факултета Унивезитета у Београду, Ненад Мирковић, шеф маркетинга за југоисточну Европу, Филип Морис, Срђан Јанићијевић, оснивач Мокрогорске Школе Менаџмента и Никос Варвадоукас, потпредседник "Public Group", и члан борда директора грчке Е-комерц Асоцијације.

Компаније које се баве е-трговином су управо оне које нам омогућују једноставнији живот, уштеду времена и новца. Стога сматрамо да је важно подржати их, а онима који пружају најбоље корисничко искуство уручити признање, пре свега јер знамо шта значи бити ту за сваког купца и шта значи улагати своје ресурсе у то да корисник буде задовољан. Овим приликом им честитамо на наградама и захваљујемо им се што нам из дана у дан олакшавају живот.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво