Читај ми!

Блумберг Адрија почиње са радом 2022. године

Блумберг Медија и Мтел Свис, медијске компаније у већинском власништву "Телеком Србија", данас су најавили споразум о стварању прве мултиплатформске мреже за пословне вести у југоисточној Европи, са центрима у Србији, Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини и Северној Македонији.

Са планом да почне са радом 2022. године, Блумберг Адрија (Bloomberg Adria) ће пружати пословне и финансијске вести, анализе и податке за све већу заједницу доносилаца пословних одлука и будућих лидера у региону, путем телевизије, штампаних и дигиталних медија као и мобилиних и друштвених мрежа.

Блумберг Адрија ће користити снагу 2.700 новинара и аналитичара из Блумберг њуз из 120 земаља и створити извор вести који ће комбиновати локално извештавање са опсежним покривањем привреда и тржишта широм света. Састојаће се од преведеног Блумберг њуз садржаја, као и сопствених извештаја, произведених у специјализованим уредничким центрима у Београду, Загребу, Љубљани, Сарајеву и Скопљу.

"У Блумберг Медија (Bloomberg Media) одлучни смо да изградимо водећу мултиплатформску, глобалну медијску компанију за бизнис и финансије, пружајући поуздан садржај заснован на подацима", рекла је Су Канг, глобална директорка Блумберг Медија Дистрибјушон, и додала:

"Блумберг Адрија проширује наше глобално присуство на нову публику у југоисточној Европи која тражи врхунске, глобалне пословне вести које ће им помоћи да остану информисани".

"У пословном свету који се мења незабележеном брзином, доступност релевантних, тачних информација и независних стручних анализа од пресудног су значаја за доношење добрих пословних одлука", рекао је Владимир Лучић, генерални директор компаније "Телеком Србија".

"Блумберг је већ дуго синоним за поуздане пословне информације и узбуђени смо што ћемо кроз стварање Блумберг Адрије сарађивати са Блумберг Медијом, како бисмо у Србију и на регионално тржиште донели тачне и поуздане пословне вести", рекао је Лучић.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара