Читај ми!

Владислав Цветковић нови председник Управног одбора НАЛЕД-а

Владислав Цветковић, директор за пословно саветовање у компанији "Прајсвотерхаус куперс", нови је председник Управног одбора НАЛЕД-а, одлучено је на конститутивној седници новог сазива.

У наредне четири године потпредседници НАЛЕД-а ће бити извршна потпредседница Hisense Gorenje Europe Станка Пејановић, као представник привреде, градоначелник Крагујевца Никола Дашић из реда локалне самоуправе и Тијана Гајић, директорка Pexim фондације, као представница цивилног сектора.

У саопштењу НАЛЕД-а се наводи да Цветковић има велико искуство у областима финансијског саветовања, реформе банкарског система и приватизације.

У другој половини деведесетих радио је у компанији "Дилојт", након почетка транзиције у Народној банци Србије и Агенцији за осигурање депозита, а био је и директор Агенције за приватизацију.

Главни задатак новог Управног одбора биће стратешко усмеравање организације и спровођење реформских приоритета које су изабрали чланови НАЛЕД-а за период 2021. до 2025. године, наводи се у саопштењу.

Додаје се да је највише гласова, заједница НАЛЕД-а дала реформама у области заштите животне средине, просечна оцена 4,6, развоју е-управе, сузбијању сиве економије и унапређењу здравственог система, оцена 4,4.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара