Читај ми!

Ер Србија" у јуну лети ка Ростову на Дону

Национални авио-превозник "Ер Србија" саопштио је да ће током маја појачати фреквенцију ка Москви на седам летова недељно, као и да ће у јуну обновити летове до Краснодара и Санкт Петербурга, а успоставити нове до Ростова на Дону.

"Ер Србија" ће од 4. јуна обновити летове до Краснодара а 8. јуна до Санкт Петербурга, док ће први летови ка Ростову на Дону почети такође 4. јуна, а до те дестинације саобраћаће два пута недељно.

Авио-карте за све наведене летове су већ у продаји, наводе у "Ер Србији".

Директор комерцијале и стратегије у "Ер Србији" Јиржи Марек рекао је да та компанија наставља са брзим реакцијама на све промене у ограничењима путовања, како би искористила сваку прилику која се укаже.

"Руска Федерација за нас представља стратешки изузетно важно тржиште и веома смо задовољни што ћемо ускоро летети до чак четири дестинације у овој великој држави. Посебно смо поносни на чињеницу да, после Осла и Женеве, покрећемо линију ка Ростову на Дону, као трећој потпуно новој дестинацији у нашој мрежи од почетка избијања пандемије корона вируса, а другој током ове године", рекао је Марек.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво