Читај ми!

"Дрекслмајер" отвoрио нови погон

Нови погон компанијe "Дрекслмајер аутомотив" отворен je данас у Зрењанину. У погону ће се производити кабловски сетови за компанију "Фијат аутомобили Србија". Отварању присуствују председник Србије Томислав Николић и министри Млађан Динкић и Горан Кнежевић.

Компанија "Дрекслмајер аутомотив" отворила је у Зрењанину нови погон у којем ће производити кабловске сетове за потребе компаније "Фијат аутомобили Србија" у Крагујевцу.

Отварању новог погона присуствују председник Србије Томислав Николић, министар финансија и привреде Млађан Динкић и министар пољопривреде Горан Кнежевић.

Немачка компанија "Дрекслмајер аутомотив" је у Зрењанину инвестирала шест милиона евра у отварање новог погона у којем ће посао наћи 806 нових радника, саопштава кабинет министра финансија и привреде.

Кроз Програм за подстицај директним инвестицијама којим администрира СИЕПА, инвестиција је подржана са 5.000 евра по сваком новоотвореном радном месту.

"Дрекслмајер аутомотив" у Зрењанину послује од 2007. године, а кабловске комплете извози из Србије компанијама "Бе-Ем-Ве", "Фолксваген", "Мерцедес", "Џенерал моторс" и другима.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво