Читај ми!

Нови изглед бензинских пумпи

Нафтна индустрија Србије уложиће више од 100 милиона евра у модернизацију и изградњу нових бензинских пумпи током две и по године, речено на отварању обновљене пумпе "Змај 2", прве са новим изгледом у црвеној, плавој и белој боји.

Генерални директор Нафтне индустрије Србије Кирил Кравченко рекао је да ће компанија инвестирати више од 100 милиона евра у модернизацију малопродајне мреже током две и по године.

Представници НИС-а су на отварању обновљене бензинске пумпе "Змај 2" на аутопуту у Београду, прве са новим изгледом у три боје, рекли су да ће до краја 2014. године бити реконструисано око 250 од око 400 НИС-ових безнинских станица.

Кравченко је истакао да је НИС отварањем ове "триколорне" пумпе за још један корак ближи Србији, с обзиром на боје који су коришћене у новом НИС-овом бренду - црвена, плава и бела.

Нови визуелни идентите бензинских станица НИС-а задржаће карактеристике старог, препознатљивог бренда НИС Петрола, а уведена је плава боја којом је исписано име компаније, што означава синергију са брендом "Гаспромњефт".

Директор за промет у НИС-у Александар Маланин рекао је новинарима да се планира и изградња пет нових бензинских станица, али није навео на којим локацијама. Како је додао, више детаља о броју пумпи које ће бити реновинарне у овој години знаће се у фебруару.

Маланин је рекао и да се планира затварање појединих продајних објеката НИС-а. Он није прецизирао број тих објеката, али је додао да ће се радити анализе за сваку бензинску станицу. "Боље је имати једну квалитетну него две пумпе које нису квалитетне", истакао је Маланин.

Према речима Маланина, број НИС-ових пумпи зависиће од развоја саобраћаја на српском тржишту. 

У новом изгледу бензинских пумпи НИС-а домнирају светло плава и бела боја, уз акценте црвене, умесо досадашњег изгледа бензинских станица у којем су преовладавале црвена и бела боја.

Отварању и освештавању прве ребрендиране бензинске пумпе НИС-а присуствовао је и градоначелник Београда Драган Ђилас и председник Скупштине Града Александар Антић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво