Читај ми!

Реаговање РТС-а поводом тврдњи Бранислава Кланшчека

Протокол РТС-а упутио је позив свим члановима Управног одбора да присуствују обележавању јубилеја "Слагалице", наводи се у одговору РТС-а на тврдње Бранислава Кланшчека да није позван да присуствује обележавању рођендана најгледанијег квиза.

Квиз "Слагалица" јесте највећи бренд РТС-а и то је једина истина коју је председник Управног одбора (УО) Бранислав Кланшчек изнео на свом налогу на друштвеној мрежи Икс (некадашњи Твитер), наводи се у реаговању РТС-а.

Бранислав Кланшчек је на свом налогу на мрежи Икс, уз констатацију да је квиз "Слагалица" највећи бренд РТС-а, написао и да му је жао што као председник УО није по протоколу позван на прославу, као ни други чланови Управног одбора.

У одговору РТС-а наводи се да је Протокол РТС-а упутио позив свим члановима УО да присуствују обележавању јубилеја "Слагалице".

Осим електронске позивнице Кланшчеку су упућени и усмени позиви.

Чињеница да су прослави присуствовали поједини чланови УО демантује тврдње Бранислава Кланшчека коме ни овога пута, ни случајно, не може да се омакне истина, закључује се у одговору РТС-а.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво