Читај ми!

Пошта: Почетком наредне недеље нормализација доставе пошиљки у целој Србији

Јавно предузеће Пошта Србије саопштило је да поштански центри у Београду и Новом Саду од данас функционишу и да ће свој рад наставити и током викенда, у три смене.

У саопштењу се истиче да се потпуна нормализација поштанског саобраћаја у читавој Србији може се очекивати почетком наредне недеље.

То значи да грађани Србије, партнери и корисници све пошиљке могу очекивату у својим поштанским сандучићима у наредним данима, додаје се у саопштењу.

Пошта се у саопштењу извињава свим грађанима партнерима и корисницима услуга на кашњењу пошиљки и свим осталим последицама које је произвела обустава рада дела радника.

Премијерка Ана Брнабић и представници синдиката "Поште Србије", који су штрајковали три седмице, потписали су у среду споразум којим престаје обустава рада.

Са друге стране, радници Поште који су у штрајку од 24. октобра кажу за РТС да настављају са обуставом и демантују да је постигнут договор са Владом. Тврде да синдикати који су потписали споразум са премијерком не представљају раднике који су у штрајку.

среда, 29. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије