Читај ми!

Помозимо да Сања победи злоћудни тумор у подмуклој фази

Сања Крстић из Смедерева је млада мама двоје деце која води битку са злоћудним тумором који је у подмуклој четвртој фази и проширио се.

Сања је у априлу 2022. године осетила болове у пределу стомака и након прегледа лекара успостављена јој је дијагноза - злоћудни тумор грлића материје који прелази границе грлића материце.

Здравствено стање јој се нагло погоршава и упућена је у болницу ГАК Народни фронт где је примала транфузију крви, а затим на Институт за онкологију како би отпочела са лечењем.

Сањи су преписани лекови и суплементи, као и хемиотерапија и зрањење. Тренутно прима јаке хемиотерапије које је јако исцрпљују, али уз подршку своје деце ова млада жена се већ годину дана лавовски бори.

Сања је за непуних месец дана смршала 18 килограма. Недавно је била и на дијагностици у Бечу и након свих анализа, стигли су резултати који су веома лоши.

Временом је болест напредовала и сада се Сања не бори са једним тумором већ су се појавиле метастазе и на другим органима.

Нажалост, хемиотерапија коју прима не долази до туморски промена и нема никаквог ефекта.

Како би се отклонило зачепљење које има на крвним судовима, Сањи је хитно потребна операција у Бечу која је заказана крајем јуна за коју је потребно прикупити 6.000 евра.

Помозимо да Сања победи злоћудни тумор у подмуклој фази!

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се