Читај ми!

Цветање Тисе преко Yettel мреже

До сада је у име Yettel корисника сакупљено и рециклирано 133 тоне пластике и 64 тонe папира.

Феномен цветања Тисе очекује се у периоду од 9. до 18. јуна. Заљубљеници у природу моћи ће да испрате ову атракцију уживо, на обали реке у Новом Бечеју, или на Yettel Јутјуб каналу, јер ће се радити пренос цветања преко Yettel мреже.

Тиски цвет, инсект старији од диносауруса, као ларва живи три године у муљу реке. Једног дана у јуну излази на површину како би у љубавном плесу продужио своју врсту.

Живи само у чистим водама, а када због загађења или других фактора нестане са реке, више се никад не враћа.

"Знамо колико је важно да се један, овако јединствен, природни феномен, сачува и да се о њему што више зна. Зато смо подржали манифестацију "Кад Тиса цвета", а сам феномен цветања уврстили у нашу рекламу. Заштита животне средине нам је веома важна тема, као и нашим корисницима, тако да смо им омогућили да нам се прикључе у акцији да очувамо природу. Једноставно и лако, активацијом дигиталне услуге еco bonusa, у њихово име се рециклира пластични и папирни/картонски отпад и на тај начин, допринесе да феномени, попут цветања Тисе, опстану и у будућности“, каже Саша Филиповић, Извршни Комерцијални директор компаније.

До сада је активацијом eco bonusa, у име Yettel корисника сакупљено и рециклирано 133 тоне пластике и 64 тонe папира.

Манифестација укључује Тиски ноћни базар, сликарску колонију и фото-конкурс посвећене овом феномену, еколошку радионицу и округли сто, програм посвећен најмлађима, као и бројне концерте и регату. Током девет дана, очекују се хиљаде посетилаца из Србије и региона.

Пренос цветања уживо, путем Yettel мреже, биће доступан на Yettel Јутјуб каналу. 

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво