Читај ми!

Благојевић: Радови у "Рибникару" биће резултат договора са родитељима ђака

Министар за јавна улагања Марко Благојевић саопштио је да ће радови у ОШ "Владислав Рибникар" бити резултат договора с родитељима деце те школе. Влада Србије претходно је објавила списак установа културе чије просторије могу да користе деца те школе у којој се догодило масовно убиство.

Пре три недеље ђак седмог разреда ОШ "Владислав Рибникар" пуцао је на ђаке и особље школе, при чему је на лицу места убијено осморо деце и радник обезбеђења, док је једна девојчица касније подлегла повредама.

Након овог злочина повело се питање да ли треба да се настави са наставом и ако да – у којим просторијама. У међувремену, издата је грађевинска дозвола за реконструкцију те школе.

"Радови у огледној ОШ Владислав Рибникар биће резултат договора с родитељима деце те школе. Пројекат и динамика реализације ће бити предмет разговора у данима који следе и будите сигурни да ниједан корак неће бити предузет, а да претходно није постигнут договор о томе шта ће да се ради и како", саопштио је министар за јавна улагања Марко Благојевић.

Претходно је градски менаџер Мирослав Чучковић рекао да је школа и пре трагедије била на списку за обнову, уз гимназију "Свети Сава", која је у комшилуку. За површину објекта од 9.000 квадрата направљена је, наводи, нова процена цене обнове, која износи око 750 милиона динара.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара