Читај ми!

Пуцњава у школи на Врачару – страдало осам ученика и радник обезбеђења, шесторо деце и наставница повређени, приведени нападач и његови родитељи

Ученик седмог разреда Основне школе "Владислав Рибникар" у Београду пуцао је јутрос из пиштоља на обезбеђење школе, наставницу и ученике. Убијено је осам ученика и радник обезбеђења, саопштио је МУП. Шесторо деце и наставница су рањени и збринути у Ургентном центру и Клиници у Тиршовој. Нападач К. К. (2009) по закону не може кривичноправно да одговара за злочин и биће пребачен на Клинику за неуропсихијатрију. Приведени су његови родитељи. Влада Србије донела је одлуку да 5, 6. и 7. мај буду дани жалости у Србији.

Припадницима Министарства унутрашњих послова у Београду пријављено је да је јутрос, у 8.40 часова у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару дошло до пуцњаве, саопштио је МУП.

Полиција је упутила све расположиве патроле, одмах изашла на терен и ухапсила осумњиченог малолетника, ученика седмог разреда који је, како се сумња, из очевог пиштоља испалио више хитаца у правцу ученика и обезбеђења ове школе.

Збрињавање повређених је у току, као и рад полиције на утврђивању свих чињеница и околности у вези са овим догађајем.

Блокирана је улица и велики део Врачара, од Славије ка школи. На терену је седам екипа Хитне помоћи. 

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво