Хумана мисија запослених "Хемофарма"

Шесторо запослених у компанији Хемофарм стигли су са пута из Немачке где су отпутовали на бициклима како би пренели поруку о значају донирања и трансплантације органа и кампањи Хемофарм Фондације и Министарства здравља "Продужи живот".

Путем дугим 1.400 километара Горан, Маринел, Саша, Весна, Владимир, Данијела, власници донорских картица, настојали су да се о Србији чује добар глас и пренесе порука о јачању значаја донирања и трансплантације органа.

"Све док нисмо кренули на овај пут нисам ни имао предству колико много људи вози бицикл и колико се њих лети упушта у овакве авантуре. Већина је из приватних разлога кренула на пут, рекреација, авантура, тестирање духа и тела. Једино је наша екипа имала је хумани мотив да промовише кампању "Продужи живот". Зато нам воље и мотивације није недостајало ни у једном сегменту пута", рекао је члан екипе Саша Маричић.

Компанија "Хемофарм" пружила је јаку подршку иницијативи својих запослених, дугогодишњих рекреативаца и вишеструких победника Београдског маратона да се отисну на овај пут.

"Поносни смо што сте путевима четири земље пронели поруку живота која је, сигурни смо, оставила јак утисак на све људе које сте сретали. Хвала вам што сте били весници хуманости и наши најбољи амбасадори на европској бициклистичкој рути", рекао је директор Сектора општих послова "Хемофарма" Милан Смољановић на дочеку испред седишта компаније.

Директорка "Хемофарм Фондације" Сузана Ђорђевић напоменула је да је ово наставак кампање "Продужи живот - најважнији позив у животу" и да се интензивирање активности на кампањи за мењање свести друштва наставља на јесен.

Додатна симболика овог подухвата је и у томе што је траса бициклистичког каравана спојила два важна града за све запослене - седиште СТАДА-е и Хемофарма и то у години када Хемофарм обележава деценију успешног пословања у оквиру СТАДА групе, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара