Вулин у новогодишњој ноћи са децом из дома "Васа Стајић"

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин посетио је у новогодишњој ноћи малишане у Заводу за васпитање деце и омладине "Васа Стајић" и пожелео им срећне новогодишње и божићне празнике.

Деца су у Заводу направила журку, а министар Александар Вулин им је донео велику торту којом их је почастио, а они су му у знак захвалности за све што је министарство учинило за тај дом поклонили украс у облику срца, који су сами израдили и честитку, и пожелели му срећну Нову годину, уз позив да их поново посети.

Захваливши им на поклону, Вулин је истакао да су деца делећи њихову ноћ и најлепше жеље са њим, показала колико осећају љубав коју им ова заједница пружа.

"Онда морам да будем поносан на министарство које водим", рекао је Вулин и честитао празнике свим припадницима министарства, посебно онима који су у домовима за старе, за незбринуту децу или са мигрантима.

Они ће занемарити своје породице, да би љубав поделили са онима којима то значи, навео је Вулин.

"Хвала им на томе и што настављамо да чинимо Србију бољим и хуманијим местом. Наредна, 2016. година мора бити година солидарности", поручио је Вулин.

Како је рекао, ово је ноћ када треба бити са онима којима фали пажње, љубави и нежности и када оно што имамо треба да поделимо са онима којима је то потребно.

"Ово је ноћ у којој целу Србију треба да подсетимо да постоје деца којој је потребна помоћ, љубав и пажња, у којој треба подсетимо да постоје васпитачи и радници са децом који и своје породице умеју да занемаре, али неће занемарити ову децу", рекао је министар.

Како је додао, онима којима је љубав потребна, увек ће у систему социјалне заштите наћи људе који хоће за њих све да учине, који воле децу.

"Ово је ноћ у којој треба да се подсетимо да година која је пред нама треба да нас учини бољим, храбријим, поноснијим на себе. Ове ноћи желим Србији да буде боља, вреднија, а грађанима да 2016. буде година вредна понављања и вредна труда", поручио је Вулин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се