Читај ми!

РТВ "Нови Пазар" продата конзорцијуму приватних лица

Регионална Rадио-телевизија "Нови Пазар" продата је за 89.350 евра конзорцијуму приватних лица, које је на јавном отварању понуда заступао Денис Маврић, директор те телевизије.

Приватизациона комисија је конзорцијум који представља Денис Маврић прогласила за купца пошто је утврдила да је то остала једина пунуда за РТВ Нови Пазар, јер је, како је речено, пола сата пре јавног надметања други конзорцијум на челу са Мухамедом Зукорлићем послао обавештење да одустаје од надметања за приватизацију тог медија, преноси Танјуг.

Након што је условно проглашен купцем конзорцијум који представља Маврић, приватизациона комисија га је обавестила да ће накнадно бити обавештен о датуму потписивања купопродајног уговора.

Маврић је новинарима рекао да је телевизија победом конзорцијума који представља "ипак остала градска" и најавио да ће бити отворена за све, да ће имати још бољи програм, да ће имати још бољу технику.

Додао је да регионалнна телевизија Нови Пазар тренутно има 57 запослених и да ће нови власници гледати да не отпуштају те људе, него да упосле нове.

Истакао је да су у конзорцијуму чији је представик "успешни људи из Новог Пазара који су се укључили у целу ову причу да би спасили телвизију да не оде у руке једне породице и да не завлада једноумље у целом Санџаку".

"Људи су у Новом Пазару, а и региону могли да виде шта се све дешавало у задњих месец дана. Имали смо жестоку борбу и ипак је правда победила. Телевизија је победом овог конзорцијума ипак остала градска и биће отворена за све", рекао је Маврић новинарима у Агенцији за приватизацију у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара