Читај ми!

Признање за емисију РТС-а "Дозволите"

Војна емисија РТС-а "Дозволите" добила је признање поводом празника и јубилеја Речне флотиле Војске Србије.

На свечаности у Новом Саду која је организована поводом 100 година од оснивања Речне флотиле и речних јединица Војске Србије, уручена су бројна признања, а емисија "Дозволите" је добила признање у виду захвалнице за праћење активности и медијске промоције јединица Речне флотиле.

Свечаност је организована на командном броду Речне флотиле "Козара" који је био усидрен на Кеју жртава рације у Новом Саду.

Признања су добили и Град Нови Сад, Војнофилмски центар "Застава филм", Медија центар Одбрана, бивши припадници Речне флотиле и бројне институције и појединци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво