Читај ми!

Закупци из "Депоа" од септембра у новом простору

Директор ЈКП "Градске пијаце" Иван Сочо изјавио је да је планирано да се закупци из ТЦ "Депо" почетком септембра уселе у монтажно-демонтажни комплекс чија је изградња у току на пијаци "Смедеревски ђерам".

Монтажно демонтажни комплекс имаће 20 боксова површине до 30 метара квадратних који ће функционално и комуникационо бити повезани у заједничку целину, преноси Танјуг.

Комплекс ће се простирати на укупној површини 700 метара квадратних са 88 продајна места.

Продајни простор у боксовима биће преграђен металним паноима, док ће са крова са израженим врхом и отвором бити природна вентилација и циркулација ваздуха.

Сочо је јуче обишао градилиште на пијаци "Смедеревски ђерам" где су у току радови на изградњи монтажно-демонтажног комплекса предвиђеног за закупце из ТЦ "Депо".

"Током јучерашњег дана завршени су радови на асфалтирању платоа површине 700 метара квадратних у делу пијаце где ће бити постављена монтажно-демонтажна конструкција, као и четири прилаза за потребе кретања инвалида", рекао је Сочо.

У току ове седмице почеће се са постављањем монтажне конструкције објекта почев од првог бокса од Булевара краља Александра, навео је Сочо и додао да је завршетак радова и усељење закупаца планирано почетком септембра иако је рок према конкурсној документацији 55 дана.

"Закупцима из ТЦ 'Депо' желимо што пре да обезбедимо почетак рада у новом комлексу како би на време своју робу понудили нашим суграђанима уочи почетка нове школске године", казао је Сочо.

Тржни центар "Депо" изгорео је 23. августа прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво