Читај ми!

Весић: Улица Војводе Степе у функцији од 11. јула

Град Београд очекује да од 11. јула улица Војводе Степе буде потпуно у функцији, изјавио је градски менаџер Горан Весић. Додаје да ће надлежни учинити све да гужве на Аутокоманди што пре буду смањене пуштањем у употребу већег броја трака.

Градски менаџер Горан Весић је у изјави Танјугу рекао да је ово први пут у Београду да је на годину дана затворена улица од четири и по километра, на шта актуелна градска власт није могла да утиче јер је све услове тендера дефинисала претходна власт.

"Не разумемо зашто је то било тако и сматрамо да је било боље да се радила по деоницама да би људи који тамо живе могли лакше да функционишу", навео је Весић.

Истиче да ова градска власт није утицала ни на услове тендера ни на избор извођача радова.

Актуелна градска власт, како је рекао, врши константан притисак да се улица заврши у року до 11. јула.

Каже да су представници града свакодневно присутни у Војводе Степе и да грађани могу да примете да су радови у последњих месец дана интензивирани.

Говорећи о реконструкцији Аутокоманде, Весић је навео да је важно да она што пре буде стављена у функцију, јер су због обнове кружног тока тренутно највеће гужве.

Подвлачи да реконструкција Аутокоманде такође треба да буде завршена до 11. јула, али да је са извођачем постигнут договор да до 10. маја буду пуштене две десне траке, из правца града према Трошарини.

"Покушавамо да оспособимо још једну траку, макар привремено, како би ишли са три траке чиме би се смањиле гужве", објаснио је Весић.

Додаје да ће до 11. јуна, месец дана пре завршетка рока за обнову целе улице и Аутокоманде, бити пуштене друге две траке из правца Трошарине према граду.

То, како је објаснио, значи да би од 11. јуна на Аутокоманди требало да функционишу све четири траке.

"Не постоји други начин да се саобраћајно реши тај проблем и зато смо свакодневно у комуникацији са извођачем", истакао је Весић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара