Читај ми!

Стефановић и Угљанин о безбедности у Санџаку

Безбедносна и економска ситуација у региону југозападне Србије тема су разговора министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и лидера СДА Сулејмана Угљанина.

Небојша Стефановић је рекао да је до састанка дошло како би се пронашло решење за повећање степена безбедности, економског просперитета и општег побољшања квалитета живота грађана на подручју Санџака, преноси Танјуг.

"У овом циљу користићемо позитивна искуства и примере добре праксе земаља чланица Европске уније", истиче министар унутрашњих послова.

Стефановић додаје да ће се ти заједнички напори и поштовање права мањина одразити на подизање нивоа владавине права и правне сигурности.

"То ће допринети бољој економској и безбедносној клими, како за грађане овог подручја, тако и за грађане целе Србије", каже Стефановић.

Током разговора најављено је отварање Центра за развој пољопривреде и села у Сјеници, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

Састанку су присутвовали и директор полиције Милорад Вељовић и посланик Странке демократске акције Санџака Енис Имамовић.

Угљанин, који је лидер СДА Санџака и председник Бошњачког националног већа, у претходном периоду је више пута критиковао владу због угрожавања права Бошњака и лоше економске ситуације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво