Читај ми!

НУНС: Зашто није пронађен нападач на Пашалића?

Независно удружење новинара Србије је затражило објашњење од министра унутрашњих послова Небојше Стефановића зашто ни после три месеца нису откривени нападачи на новинара "Фонета" Давора Пашалића, који је 3. јула брутално претучен.

НУНС тражи од министра Стефановића да тај случај уврсти у приоритете и у најкраћем року обавести јавност о резултатима истраге, преноси Бета.

"НУНС неће дозволити да случај Давора Пашалића постане један у низу нерасветљених атака на новинаре јер несанкционисање напада на новинаре и медијске раднике је један од главних разлога вербалног и физичког злостављања наших колегиница и колега", пише у саопштењу.

Давор Пашалић нападнут је 3. јула, у близини свог стана, приликом повратка са посла. Њега су у новобеоградском блоку 23, напала тројица младића која су му тражла новац.

Када је одбио да им преда новац брутално су га претукли, вређајући га да је усташа. Исти хулигани су га нешто касније поново претукли.

Пашалић је у нападу задобио посекотине и подливе по глави, лицу и усној дупљи, поломљена су му два зуба и задобио је модрице по телу, што је установљено на Војномедицинској академији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво