Читај ми!

Мали: Вучић обезбедио рачунаре и штампаче за Обреновац

У Обреновац ће данас, ради бржег издавања решења грађанима чију су куће поплављене, бити упућено 10 компјутера и штампача које је обезбедио председник Владе Србије Александар Вучић, саопштено је из градске управе.

Градоначелник Београда Синиша Мали захвалио је Александру Вучићу који је обезбедио донацију компјутера и штампача неопходних како би се брже и ефикасније издавала решења грађанима чије су куће поплављење и којима држава исплаћује одштету, преноси Бета.

"Председник Владе Републике Србије Александар Вучић обезбедио је данас лично донацију Скупштини града Београда од 10 компјутера и штампача. Ова опрема ће већ данас бити упућена у Обреновац како би се убрзало издавање решења грађанима чије су куће поплављене", рекао је Мали.

Мали је рекао да је Скупштина града Београда обезбедила да 31 правник из градске управе, градских општина и предузећа буде присутан у Обреновцу како би се убрзало издавање решења грађанима, а од сутра и 15 техничких лица која ће помагати у припремању решења, односно прегледати документацију грађана.

"То значи да ће из града на терену бити 46 људи, а заједно са колегама из управе градске општине Обреновац имаћемо преко 60 људи који ће радити на овом послу", рекао је Мали и додао да ће се уз данашњу донацију бити могуће да се изда до 300 решења дневно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се