Читај ми!

Скандал у Новом Саду

Због непристојног понашања средњошколаца, прекинута позоришна представа "Антигона" Академије уметности у Новом Саду. У току представе, средњошколци су певали, довикивали, урлали, причали телефоном...

Позоришна представа "Антигона" прекинута је због веома непристојног понашања средњошколаца.

Док се на сцени Српског народног позоришта играла представа, средњошколци су певали, довикивали, урлали, причали телефоном, испричали су глумци Радио-телевизији Војводине.

Они су навели да су се од буке једва међусобно чули и да су се, уместо овација, из публике чула добацивања попут: "цркни", "плачи", "хоћеш ли умрети више".

"Антигона" је изведена у Српском народном позоришту за ученике првих година средње економске и техничке школе, у оквиру пројекта "Школска лектира у позоришту".

Професорка Јасна Ђуричић оценила је након представе да је инцидент заправо "показатељ куда ми сви заједно идемо".

"То... не нуди неку наду у нашу будућност, а ти млади људи јесу наша будућност, па је ово заправо био показатељ куда ми заједно идемо", казала је она.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара