Читај ми!

Разговори о "Бус плусу"

О могућностима за унапређење сарадње, као и превазилажењу постојећих проблема у "Бус плус" систему, делегација града Београда разговарала са представницима компанија "Апекс" и "Кент карт". Ако преговори буду успешни, јавност ће бити упозната са детаљима договора.

Представници Привременог органа Београд и компанија "Апекс" и "Кент карт" разговарали су о унапређењу "Бус плус" система наплате карата и управљања возила градског превоза.

Како је саопштила градска управа, обе стране су се сагласиле око већине спорних питања, као и да је неопходно утврдити нови правни оквир сарадње.

Преговори ће, како је најављено, бити настављени у четвртак, 6. фебруара.

Договорено је да, уколико преговори буду успешно завршени, јавност буде потпуно упозната са свим детаљима постигнутих договора, као и да до завршетка преговора ниједна страна не даје изјаве за јавност.

На челу делегације Београда која преговара са власницима "Бус плус" система је председник Привременог органа Синиша Мали.

Мали је недавно рекао да је једна од могућности да Град откупи већински удео "Блус плус" система наплате карата и управљања возила градског превоза уведеног фебруара 2012. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво