Читај ми!

Друго полуфинале Песме Евровизије

У Малмеу се вечерас одржава друго полуфинално вече Песме Евровизије. Наступиће представници 16 земаља, а десет најбољих према мишљењу публике ће се пласирати у финале. Директан пренос од 21 час на РТС 1, РТС Свет и платформи РТС Планета.

Након прве полуфиналне вечери из које се у финале пласирало првих 10 финалиста, међу којима и наша представница Теја Дора, у Малмеу је дошло време за друго полуфинале након којег ће списак финалиста бити употпуњен.

Публици ће се вечерас представити такмичари из Малте, Албаније, Грчке, Швајцарске, Чешке, Аустрије, Данске, Јерменије, Летоније, Сан Марина, Грузије, Белгије, Естоније, Израела, Норвешке и Холандије.

Државе које су аутоматски финалисти, као и прошлогодишњи победник, наступају током полуфинала уживо. Раније су у полуфиналима пуштани клипови њихових наступа са генералне пробе, а од ове године публика ће имати прилику да види уживо њихове наступе. У овом полуфиналу наступиће Француска, Италија и Шпанија.

Од прошле године у полуфиналним вечерима гласа искључиво публика, а гледаоци из држава које се уопште не такмиче моћи ће такође да гласају и то путем евровизијске апликације за гласање www.esc.vote

Директан пренос другог полуфинала моћи ћете да пратите од 21 час на РТС 1, РТС Свет, као и путем мултимедијалне платформе РТС Планета.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара