Читај ми!

Фудбал - ЛШ: Реал Мадрид  - Бајерн, полуфинале 1

Два великана се боре за ново финале. И њихов меч није ништа ново. Реал Мадрид и Бајерн ће се састати у Лиги шампиона чак 28. пут. Играће се у Мадриду, након што су прошлог уторка у Минхену публику почастили са четири гола и утакмицом завршеном резултатом 2:2.

После првог меча предност иде шпанском шампиону, а за то постоји више разлога. Најпре, играће пред својим навијачима. А тамо редовно постижу голове. Штавише, од 2018, и пораза од ЦСКА 3:0, одиграли су 28 мечева у Лиги шампиона и на сваком постигли бар по гол. Форма је на завидном нивоу и нису доживели пораз на последњих 20 мечева у свим такмичењима, док на стадиону "Сантиаго Бернабеу" нису морали да честитају противницима целих 13 месеци. Још једна је олакшавајућа околност за Мадриђане. Протеклог викенда су против Кадиза обезбедили титулу у Шпанији, па у меч са Бајерном улазе са једном бригом мање.

За разлику од Реала, Бајерн има далеко више проблема. Титулу у Бундеслиги су одавно изгубили, а под знаком питања им је и друго место након пораза од Штудгарта. Уз пораз је само проширена листа повређених играча. Рафаел Гереиро ће пропустити остатак сезоне, а под знаком питања за меч са Реалом је и Ерик Дајер. Овоме треба додати да Баварци нису ниједном успели у 2024. години да сачувају своју мрежу када су играли ван Минхена. По свему, Реал је фаворит. Ипак, Немци су на другој страни.

Реванш полуфинала Лиге шамнпиона игра се у среду на стадиону "Сантиаго Бернабеу". Почетак утакмице је у 21 сат а пренос је на РТС 1.

Коменттаор је Милош Кривокапић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара