Филм

Снајпер: Специјални одред

Специјална војна јединица под вођством наредника Вика Мосбија, уз помоћ изврсног снајперисте, наредника Џејка Чандлера, у току је специјалног задатка у удаљеном афганистанском селу где треба да ослободе америчког конгресника којега су отели Талибани. (Sniper: Special Ops, 2016)

Задатак спасавања успешно је одрађен, но Џејк, ког у унакрсној ватри одвоје од екипе, остане да помогне рањеном војнику. Наредник Вик Мосби покушава да убеди пуковника Џексона да га пусти и спасе војнике, али морају да врате камион пун муниције који би могао бити веома битан у војној бази.

У директном кршењу наредбе, Вик и његова екипа специјалаца одлуче да се врате у село и спасу беспомоћне војнике. Без људи и без оружја, Вик и његови људи нађу се у борби против непријатеља, где Џејк употреби своје вештине специјалца како би их спасао од сигурне смрти.

Улоге: Стивен Сигал, Роб Ван Дам, Тим Абел...

Режија: Фред Олен Реј

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво