Неустрашиви борци са морских дубина, 3-4

Живот између копна и мора подразумева сталне изазове. У ритму смена плиме и осеке, завирићемо у бурни живот малих хероја који неколико пута дневно пркосе неукротивим силама океана.

Неустрашиви борци са морских дубина, 3-4 Неустрашиви борци са морских дубина, 3-4

Они се чврсто хватају за стену, препуштају се морској струји или се ваљају у жестоким таласима. Издржљиви и изузетно домишљати, ови минијатурни становници прилагодили су се суровом животу, јер примењују разне стратегије захваљујући којима успевају да одоле опасним временским условима.

Серијал Неустрашиви борци са морских дубина води нас у немилосрдни, али очаравајући морски свет Канаде, Аустралије, Африке и Европе.


У епизоди
Европа, биће речи о снажним силама морских струја и ветрова, које непрекидно обликују структуру и изглед обале Ваденског мора у Немачкој. Живети у овако нестабилним и променљивим условима представља велики изазов, посебно за тек рођено младунче фоке.

Пратећи прве кораке овог симпатичног сисара, открићемо сву сложеност борбе коју воде животиње насељене уз обале мора, како би се прилагодиле изненадним променама свог станишта, које се манифестују у наглом сушењу лагуна, нестајању острваца и нападима милиона птица селица које сваке године освајају обале Ваденског мора.

 

Реприза , 29.април у 00:01 и 08:02

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се