Стевановић после пораза од Мађарске: Били смо у грчу, нисмо дали максимум

Селектор ватерполиста Србије Урош Стевановић честитао је селекцији Мађарске на победи и констатовао да су у утакмици одлучивале нијансе. Истакао је да се тим сада мора окренути другом најважнијем циљу, а то је пласман на Олимпијске игре.

Ватерполисти Србије поражени су од Мађарске у четвртфиналу Европског првенства у Загребу резултатом 14:15 након врло равноправног дуела који је одлучило за нијансу успешније извођење петераца.

“Честитам Мађарима на пласману у полуфинале. Боље су ушли у меч, имали већу жељу, агресивност, пливање. Нисмо им парирали , на квалитет смо се држали, преокренули, али су се вратили. Могли смо и једни и други пре петераца да решимо сусрет“, рекао је селектор ватерполиста Србије Урош Стевановић.

Селектор је истакао да се тим сада мора усредсредити на преостале мечеве као и на Светско првенство као и на пласман на Олимпијске игре у Паризу.

"Није свежина одлучила, не могу да буду свежији Мађари од нас. Да смо били као против Француске деловали би много боље. Имам утисак да смо били у превеликом грчу, једноставно нисмо дали максимум. Остале су две утакмице, за нас обе јако важне да одиграмо на максималан начин. Треба да искористимо све за оно што нас чека, Светско првенство и освајање олимпијске визе, а то је најважнији циљ", истакао је Стевановић за сајт Савеза.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво