Читај ми!

Ватеролисти Србије изгубили од Немачке на турниру у Будимпешти

Ватерполисти Србије поражени су од селекције Немачке са 11:9 (2:3, 4:1, 2:4, 3:1) на отварању Е-ОН купа у Будимпешти.

Србија је у првој четвртини стекла минималну предност 3:2. Вицо је повратак у репрезентацију обележио голом, уписао се и деибтант Гладовић, а уз њих и Марко Радовић.

Немци су своје једине две праве прилике искористили. Предност српске репрезентације је могла да буде убедљивија, четири или пет пута је погођен оквир гола.

Других осам минута била је потпуно друга прича. Пљеванчић је реализовао играча више за 4:2, али је напад после тога потпуно стао. Немци су се ослободили и серијом од четири гола преокренули резултат. 

Почетком трећег дела, Немачка је имала 7:4. Био је то знак да се српски ватерполисти тргну, тачниије да серију почне Душан Мандић. Смањио је на 7:5, на 8:6 и 8:7. У тој серији Рашовић није искористио петерац, али је изједначење донео Мартиновић.

Одбрана и Филиповић су деловали много боље. У последњих осам минута се ушло са 8:8.  Драшовић је из петерца донео вођство и то је од српског напада били све. Није било организације, промашивани су зицери, што су Немци искористили и серијом од три гола стигли до победе.

Србија у уторак од 9.30 игра са Румунијом други меч на турниру у Мађарској.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво