Читај ми!

Србија против Словачке за четвртфинале

Ватерполисти Србије од 18.45 у Београдској арени играју против Словачке утакмицу осмине финала Европског првенства. Пренос меча можете пратити на нашем Првом програму.

Група је архивирана, "Делфини" играју против Словачке у осмини финала Европског првенства.

Србија је европски и светски шампион, као и победник Светске лиге. "Делфини" су у последње две године играли девет турнира и освојили девет злата.

Србија је главни фаворит за златну медаљу, али је Прлаиновић упозорио да има још много да се игра до било које медаље.

"У јавности је већ присутно и одређено задовољство како Србија игра, а и злато нам се прерано ставља око врата. Прави испити тек долазе. Биће јако тешко у елиминационој фази. Биће другаћије јер утакмице носе тежину елиминације и немаш права на грешку. На турниру видим шест-седам екипа које могу равноправно да се умешају у борбу за медаље", рекао је Прлаиновић.

"Ми јесмо фаворити на основу свега што смо показали у последње две године и садашњим играма, али далеко смо од тога да себе већ видимо на подијуму. Идемо утакмицу по утакмицу. Прво Словаци, па онда ко дође. Медаља је много далеко, има доста да се наплива до медаље", додао је он.

Српски ватерполиоста Милан Алексић рекао је да против Словачке у осмини финала првенства Европе победа не долази у путање, упркос чињеници да они знају да буду неугодан противник.

"Разлика у квалитету је очигледна, добро их познајемо, имају пар добрих играча и знају да буду веома чврсти. Изгубили су од Холандије, али то не сме да нас завара јер против нас немају шта да изгубе. У сваком случају, сигурно је да ћемо победити", рекао је Алексић.

Утакмица између Србије и Словачке игра се сутра од 18.45 сату у Комбанк арени. Пренос меча можете пратити на нашем Првом програму.

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара