Читај ми!

Рађен се жалио Суду у Лозани

Српски ватерполиста Никола Рађен жалио се Међународном суду за спортску арбитражу (ЦАС) у Лозани на одлуку Антидопинг комисије Светске пливацке федерације (ФИНА) да га суспендује на четири године.

Како се наводи на сајту ЦАС, о Рађеновој жалби расправљаће се 11. јануара 2016. године.

Бивши ватерполиста Партизана и Црвене звезде био је позитиван на кокаин на допинг-тесту после утакмице репрезентација Србије и Шпаније у Мадриду 17. фебруара, као и 14. априла у Крушевцу против Русије.

ФИНА је касније суспендовала Рађена на четири године, а сам ватерполиста је признао грешку и укључио се у едукативна предавања о томе колико штети допинг.

Рађен је забележио 180 наступа за Србију, а освојио је Светско првенство у Риму (2009) и сребро у Шангају (2011), на првенствима Европе има два злата у Ајндховену (2012) и Будимпешти (2014), сребро у Малаги (2008) и бронзу у Загребу (2010).

Поред тога има две бронзе са Олимпијских игара у Пекингу (2008) и Лондону (2012), као и пет титула у Светској лиги.

Са Партизаном и Црвеном звездом освајао је титуле првака Европе, а током каријере играо је за Војводину, Хиос и пре казне за Олимпијакос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара