Читај ми!

Звезда и Раднички у финалу Купа

Ватерполисти Црвене звезде и крагујевачког Радничког финалисти су Купа Србије (недеља 20.15 РТС). Црвено-бели су на Ташмајдану савладали Војводину са 16:6, па ће у недељу бранити трофеј освојен прошле сезоне. У другом полуфиналу Раднички славио против Партизана са 9:7.

Ватерполисти Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су победили Војводину са 16:6 (5:0, 4:3, 6:3, 1:0).

Најефиканији у редовима победника били су Никола Рађен и Страхиња Рашовић са по три гола, а за Војводину Борислав Јовановић је постигао два поготка.

Утакмица је одиграна на базену спортског центра Ташмајдан пред око 1.000 гледалаца.

У другом полуфиналном мечу Раднички је у узбудљивом мечу савладао Партизан са 9:7.

Црно-бели су одлично почели меч и имали предност до средине друге четвртине, када су Крагујевчани са четири везана гола преокренули резултат у своју корист.

Искусна екипа Радничког успешно је сачувала два гола предности до краја меча, па ће први пут у клупској историји играти финални меч у Купу Србије.

Најефикаснији у победничком тиму био је Иван Басара са три гола, док је Филип Филиповић постигао два. Партизан су предводили Душан Мандић и Лукас Гиелен са по два гола.

Финале ће се играти у недељу од 20.15, уз директан телевизијски пренос на РТС-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво