Ми смо фаворити

Андрија Прлаиновић сматра да је Црвена звезда фаворит против Барселонете у полуфиналу фајнал-фора Евролиге. Такође, капитен црвено-белих верује да Партизан може до изненађења против Југа, кога сматра најбољом екипом у Европи.

Ватерполиста Црвене звезде Андрија Прлаиновић рекао је да је његова екипа фаворит у утакмици полуфинала фајнал-фора Евролиге против Барселонете, али и да је могуће да Партизан направи изненађење у дуелу са хрватским Југом.

"Јесмо фаворити јер играмо у Београду. Барселонета нема толико звучних имена као Југ, али играју добро, и против таквих екипа је увек тешко играти. Требаће нам она агресивност и жеља која нас краси целе сезоне, ако то задржимо онда су нам шансе за пролаз велике", рекао је Прлаиновић.

Завршни турнир Евролиге игра се 31. маја и 1. јуна на отвореном базену на Бањици. У првом полуфиналу састају се Звезда и Барселонета, док у другом полуфиналу играју Партизан и Југ.

Упитан шта очекује у дуелу између Партизана и Југа, Прлаиновић је рекао да је Југ фаворит, али да је могуће изненађење.

"Југ је велики фаворит. Најозбиљнији европски клуб у последњој деценији, а овај тим им је по именима можда најјачи до сада. Ипак, Партизан се на својој Бањици неће предати. Ако буду имали дан, могуће је изненађење", рекао је Прлаиновић.

Прлаиновић, који је освајао трофеј Евролиге са Партизаном и Про Реком, рекао је да победника на завршном турниру одлучују детаљи.

"Тешко је рећи шта је пресудно, обично фајнал-фор освоје оне екипе које се најбоље прилагоде том систему такмичења јер у сезони нема утакмица дан за даном. Може да одлучи и неки појединац, или психолошки тренутак", рекао је Прлаиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво