Читај ми!

Зверев савладао Алкараза и уписао први тријумф на Завршном мастерсу у Торину

Александер Зверев је уписао први тријумф у Црвеној групу на Завршном мастерсу у Торину савладавши Карлоса Алкараза 2:1, по сетовима 6:7, 6:3, 6:4.

Мећ између немачког и шпанског тенисера трајао је два сата и 35 минута, а на крају је Александер Зверев дошао до првог бода у Црвеној групи.

У првом сету виђена су и два брејка. Зверев је први стигао до значајније предности 3:1, али није успео да заустави налет младог Алкараза који је потом направио серију од три освојена гема и стигао до 4:3.

Карлос Алкараз је тријумфовао у првом сету након тај-брејка у коме је два пута одузео сервис Звереву и на крају стигао до предности резултатом 7:3.

У наставку дуела двоструки освајач Завршног мастерса надокнадио је сет заостатка и успео да дође до победе, те је сада скор у међусобном скору 4:3 у корист немачког тенисера.

Зверев је у другом сету заиграо доста агресивније што је показао на почетку, направио је рани брејк и рутински стигао до 3:0. До краја, није дозвољавао Алкаразу велики простор у игри и олако је стигао до изједначења у сетовима - 1:1.

Немачки тенисер је у одлучујућем сету стигао до предности након брејка за резултат 3:2. Алкараз је покушавао снажним сервисима да угози игру Зверева, али није успео у намери да дође до неизвесне завршнице.

Други меч Црвене групе играју Данил Медведев и Андреј Рубљов од 21.00. У наредној рунди састају се Зверев и Медведев, односно Алкараз и Рубљов.

Црвена група: 

1. Александер Зверев 1
2. Данил Медведев 
3. Андреј Рубљов 
4. Карлос Алкараз 0

Зелена група: 

1. Новак Ђоковић 1
2. Јаник Синер 1
3. Холгер Руне 0 
4. Стефанос Циципас 0

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара