Читај ми!

Вавринка: Ђоковић ми је омиљени ривал, знам да ме се боји

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка због операције стопала паузира од марта прошле године и ускоро очекује повратак на терен, а за швајцарске медије је открио да му је Новак Ђоковић омиљени противник.

"Његов стил игре ми одговора, иако ме победио чак 19 пута. Знам да ме се боји, највише када се играју гренд слемови и осећам то када изађем на терен. Када игра против мене, труди се да буде на највишем нивоу", изјавио је Вавринка.

Швајцарски тенисер посебно памти меч са Новаком у осмини Аустралијан опена 2013. године када је изгубио је у петом сету са 12:10 после више од пет сати тениса.

"Био сам девастиран након тог пораза, али ми је помогао на менталном плану у наставку каријере. Видео сам да могу да победим најбоље на свету. Завршили смо меч у два сата после поноћи, атмосфера је била невероватна", закључио је Вавринка.

После тог пораза Швајцарац је освојио Аустралијан опен (2014. године), Ролан Гарос (2015. године) и УС Опен (2016. године) тако што је у сва три финала победио тадашњег бројеве 1.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво