Читај ми!

Троицки: Са Ђоковићем смо фаворити против Шпаније

Српски тенисер Виктор Троицки оценио је да је Србија благи фаворит у предстојећем четвртфиналом дуелу Дејвис купа против Шпаније, пошто противнички тим није дошао у најјачем саставу, али је додао да његов тим никога не потцењује.

"Дуго смо чекали да Шпанци дођу код нас... Лепо је што смо се ми окупили од првог дана, да се истовремено припремамо и тренирамо за меч. Овог пута ће нама услови више одговарати. Иако нису дошли у најјачем саставу, имају јако добра два играча (Пабло Карењо Буста и Алберт Рамос Вињолас). Нема Надала, Баутисте, Лопеза, Ферера, али су и ово добри играчи и морамо да пружимо максимум да бисмо успели да их победимо. Није ми жао што им нису дошли најбољи, био би већи спектакл, али нама у неку руку то олакшава посао", рекао је Троицки.

Тенисери Србије ће од 7. до 9. априла играти у четвртфиналу Дејвис купа против Шпаније у београдској дворани "Александар Николић".

За Србију ће играти Новак Ђоковић, Виктор Троицки, Душан Лајовић и Ненад Зимоњић, који је и селектор.

Селекторка Шпаније Кончита Мартинес позвала је Пабла Карења Бусту, Алберта Рамоса Вињоласа, Марсела Гранољерса и Марка Лопеза.

"Не потцењујемо нимало Рамоса ни Карења Бусту, то су одличи играчи, поготово ове године играју сјајно, већ су направили добре резултате у овој сезони – али мислим да смо ипак ми благи фаворити. Увек када игра Ноле, очекујемо победу. Најважније је да смо сви спремни и здрави, да спремно дочекамо први меч у петак", навео је Троицки.

Он је додао и да ће селектор одредити ко ће играти у дублу, а да је снага српског тима у томе што може да изведе на терен неколико комбинација.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара