Читај ми!

Ђоковић: Очекује нас право финале

Новак Ђоковић изјавио после победе над Нишикоријем да је задовољан како је подигао ниво игре и против Ендија Марија очекује право финале. То је највећи меч који смо одиграли један против другог, рекао је Ђоковић.

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да ће недељно финале завршног мастерса у Лондону против Ендија Мареја бити највећи меч који су њих двојица играла.

"Веома добро сам почео меч, брзо сам повео са 4:0 и искористио сам све што сам могао. Одлично сам тактички припремио меч, а никад се не зна како ће дуел почети. Кеи је био уморан и није био близу свог најбољег тениса, све честитке њему на сјајној сезони", рекао је Ђоковић после меча.

Ђоковић ће у финалу играти против Ендија Мареја који је раније победио Канађанина Милоша Раонића. Српски и британски тенисер ће у недељном финалу борити за трофеј, али и одлучиваће о томе ко ће од њих двојице завршити годину на првом месту на АТП листи.

"Двојица нас је на терену, хајде да почнемо од тога. Хајде да покушамо да уживамо у том сјајном мечу који ћемо играти један против другог. Није се то дешавало пуно пута у историји тениса. Никад? Ето, привилегован сам и част ми је што ћу бити део историје, заједно са Ендијем. То је највећи меч који смо одиграли један против другог", рекао је Ђоковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара