Ђоковић против Тима почиње одбрану титуле у Лондону

Дуелом против Аустријанца Доминика Тима, у недељу од 15 сати уз директан пренос на Првом програму РТС-а, Новак Ђоковић креће у одбрану трофеја на завршном Мастерсу у Лондону.

Ко ће бити на првом месту светске листе на крају сезоне, Енди Мари или Новак Ђоковић, знаће се за девет дана, по завршетку финалног Мастерса у Лондону.

Турнир у "О2 арени" биће и својеврстан тест за Ђоковића - да ли је криза, у којој се налазио последњих месеци, коначно завршена и да ли су гласине о стрмоглавом паду форме - грубо преувеличане.

"Увек сам фокусиран на своје циљеве. Наравно, у последњих пет-шест месеци Енди Мари је заслужио да буде у центру пажње, посебно зато што играмо у његовој земљи. Ипак настојаћу да остварим на овом турниру оно што сам зацртао, оно што ми треба и трудим се да будем што спремнији за то", рекао је Новак.

Ђоковић први меч на турниру игра против Аустријанца Доминика Тима, против којег има три победе у три досадашња дуела.

Меч се игра у недељу у 15 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво