Уз потешкоће, представљен покретни кров на "Артур Ешу"

На стадиону "Артур Еш", на коме се играју најважнији мечеви на Отвореном првенству Америке у тенису, представљен је покретни кров, који ће омогућити да се такмичење не прекида због кише.

Киша је често реметила програм на последњем годишњем грен слем турниру, а чек пет година заредом, од 2008. до 2012, финале је играно у понедељак.

Отварање или затварање крова траје седам минута. Приликом данашње демонстрације кров је без проблема затворен, али је отворен тек из трећег покушаја.

Представници Тениске асоцијације САД су, међутим, истакли да ће све бити у најбољем реду до 29. августа, када почиње такмичење.

Кров на "Артур Ешу" је постављен у склопу обимне, пола милијарде долара вредне реконструкције комплекса "Били Џин Кинг", а планирана је изградња још неколико терена, пренео је АП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара